Partij 23:  A-klasse                    O. Tekin (Sitan Gym)  Rotterdam, 31 mei 2003                           Winst KO r4

Nu dan mijn eerste A partij op Nederlandse bodem. Ik was blij dat het ook voor mijn tegenstander zijn eerste A partij was, want dan waren we op papier dus mooi gelijkwaardig. Mijn tegenstander was een bekende aangezien ik een paar maanden eerder al tegen deze Tekin had gevochten in de B-klasse. Toen won ik op technisch knock out in de vierde ronde, maar er werd gezegd dat dit te wijten was aan het feit dat Tekin toen nog met een griepje rondliep. Ik was dus gewaarschuwd. Deze Tekin was gebrand om ons voorgaande treffen recht te zetten.

Ondanks dit alles was de partij in grote lijnen een kopie van onze eerste wedstrijd. Wederom begon Tekin fel, en ik moest goed opletten dat ik geen fouten maakte. Ook nu echter nam de kracht van Tekin al snel af waardoor ik weer in de partij kon groeien. En weer nam ik in de vierde ronde dusdanig de overhand dat de partij vroegtijdig beëindigd werd.

= Doelen =

“Niet waar je vandaan komt, waar je naar toe gaat is belangrijk”