AFG Productions. Het begint met ambitie…..

Ooit zat ik in het publiek tijdens een ‘Fight Night’ in het oude Luxor theater in Arnhem. Wat ik daar zag heeft mijn leven voorgoed veranderd. Ik keek naar de ring en kreeg het onbeschrijflijke verlangen om ooit eens tussen die ringtouwen te staan. Ik was eigenlijk helemaal geen vechtersbaas maar ik kon mij destijds geen grotere en stoerdere uitdaging voorstellen dan voor het oog van het publiek de keiharde sportieve confrontatie aan te gaan met een ander. Ik was daarbij uiteraard wel doodsbang maar juist daarom was dit iets wat ik moest gaan doen. Ik had toen nooit kunnen vermoeden dat deze innerlijke drang en het daaropvolgende besluit zo’n impact op de rest van mijn leven zou hebben.

Destijds had ik een relatief kleine ambitie, ik moest en zou gewoon een keertje een partij vechten om te weten hoe dat voelt. Nu, vele jaren later is de sport uitgegroeid tot een onmiskenbaar onderdeel van mijn persoon. Ik kan mij dan ook haast geen leven zonder de discipline en het harde werken voor mijn doelen voorstellen. Gedurende de afgelopen jaren werd mijn sportbeleving alsmaar serieuzer en het niveau waarop ik ging meedraaien groeide uit tot profsport. Maar desondanks heb ik al mijn trainingsarbeid altijd weten te combineren met een fulltime werkweek. Ik heb immers dankzij mijn ouders een goede opleiding genoten en ik voel mij verplicht deze tot zijn recht te laten komen in een degelijke maatschappelijke carrière met bijbehorende financiële zekerheid.

Maar net als toen in het Luxor theater voel ik al een tijdje een onbeschrijflijke drang in mijn lichaam. Ditmaal is het de drang om mijn leven meer in te gaan richten omtrent datgene wat het dichtst bij mijn hart ligt. En als mijn intuïtie dusdanig sterk is weet ik dat het geen zin heeft me ertegen te verzetten. De sport en alles daaromheen beleef ik vanuit pure passie en plezier en ik voel dat het tijd is dat ik mijn ervaring ga gebruiken en mijn toekomst meer hieromtrent ga opbouwen. Conclusie: minder werken in mijn huidige vakgebied en meer doen met wat mijn hart mij ingeeft. Je bent immers het beste in wat je het liefste doet! Zodoende ben ik (naast een reguliere baan voor minder uren) sinds januari 2007 zelfstandig ondernemer geworden en houd ik mij bezig met alles wat maar betrekking heeft op de sportbeleving. Van je hobby je werk maken zeg maar. Ik heb nog geen duidelijk beeld waar dit pad mij uiteindelijk gaat brengen maar één ding is zeker: het begint met ambitie…

Vanuit mijn onderneming (AFG Productions) ben ik tot op heden bezig met de volgende werkzaamheden:

 

Nieuwe website: www.allforglory.nl

Klik op de afbeelding om naar de site te gaan

Opleiding tot Rots en Water trainer

In juni 2007 heb ik de opleiding tot Rots en Water trainer gevolgd. Dit is een psycho-fysieke benaderingswijze om kinderen weerbaarder te maken. De kennis van deze opleiding wil ik bundelen met mijn eigen ervaringen om zo tot een eigen weerbaarheidprogramma te komen.

 

Klik op de afbeelding om naar de site te gaan

Journalistieke werkzaamheden.

Sinds mei 2007 verricht ik journalistieke werkzaamheden voor de Royal Rumble, het snelst groeiende Fight and Lifestyle magazine van Nederland.

 

Klik op de afbeelding om naar de site te gaan

 

Journalistieke werkzaamheden.

Sinds mei 2006 verricht ik journalistieke werkzaamheden voor de Ringsports, hét vakblad voor de vechtsporter. Door wat beschouwende artikelen die ik in het beginstadium aanleverde heb ik van de redactie de bijnaam ‘de filosoof’ gekregen en daar kan ik me best wel in vinden.

 

 

Klik op de afbeelding om naar de site te gaan

 

Commentariële werkzaamheden.

Sinds juni 2007 voorzie ik met name boksen van commentaar voor Eurosport;

 

 

Klik op de afbeelding om naar de site te gaan

 

Projectmedewerker Tijd voor Vechtsport.

Ik werk sinds januari 2007 in het landelijke overheidsproject ‘Tijd voor Vechtsport’. Dit project richt zich op (verdere) integratie van allochtone jongeren in de maatschappij. De visie is dat sport bindt, en vechtsport in het bijzonder. Sportdeelname bevorderen is een belangrijk speerpunt, maar uiteraard gaat er ook veel aandacht uit naar jongeren die door culturele verschillen dreigen uit te vallen op school, en zo niet in de Nederlandse maatschappij worden opgenomen. In het volgende stadium zal mijn aandacht ook uitgaan naar jongeren die om welke redenen dan ook uitgevallen zijn en in aanraking zijn gekomen met bijvoorbeeld bureau HALT of justitie. Als projectmedewerker bezoek ik scholen, buurthuizen en ontmoetingsplaatsen en geef ik allerlei vormen van vechtsportgerelateerde trainingen. Ook volg ik in dit kader opleidingen op het gebied van didactiek, pedagogiek, agressieregulatie en weerbaarheid.

  

 

Klik op de afbeelding om naar de site te gaan

 

Opleiding tot erkend Kickboksleraar

Ik ben een groot voorstander van regulering en kwaliteitsbewaking in een risicovolle sport als de mijne. Ondanks dat ik al jaren les geef vind ik dat ik hieromtrent zelf het goede voorbeeld moet geven. Zodoende heb ik in 2007 (direct voortvloeiend uit het project Tijd voor Vechtsport) de opleiding van de SKMO tot kickboksleraar gevolgd. Een waardevolle aanvulling voor iedere docent die verantwoord met zijn leerlingen wil omgaan!

 

 

 

Stages, clinics, trainingen, demonstraties en individuele begeleiding.

Veel brede begrippen waar een ieder zich wel iets bij voor kan stellen, alles is mogelijk en bespreekbaar. In dit kader is agressieregulatie bij kinderen iets wat mij persoonlijk bijzonder boeit. Klik voor een indruk op ‘clinics’ boven in je scherm! En klik HIER voor de ervaringen van Anke Brandsma.

 

 

Klik op de afbeelding om naar de site te gaan

 

Promotionele activiteiten

Met trots draag ik de naam Cusley, in mijn ogen kwalitatief het beste trainingsmateriaal wat er is.

Promotionele activiteiten voor uw bedrijf? Sponsoring? Neem contact op (info@raystaring.nl) en we bespreken de mogelijkheden.

 

 

Wedstrijdbeoefening

Waar het allemaal mee begonnen is.

 

 

All For Glory Productions

Where passion leads to performance

www.allforglory.nl